KitchenAid

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profilna slika odf Viktorija Balic Krapes Viktorija Balic Krapes 4 let, 2 mesecev nazaj.

Prikazujem 1 prispevke (od skupno 4)
 • Avtor
  Prispevki
 • #1240
  Profilna slika odf Natalija Ajster
  Natalija Ajster
  Upravitelj

  Pozdravljeni,

  Sama sem velik oboževalec omenjenega kuharskega robota in mislim, da so to želje vsake ženske, ki vsaj nekaj časa preživi v kuhinji. ☺️ Zanima me, ali ima katera od članic že tega gospoda in kako se obnese? Sama ga namreč še nimam, ga bom pa zagotovo kupila, ko bom imela svojo lastno kuhinjo.

  Prijeten zimski pozdrav,
  Natalija

  #1246

  O katerem kuhinjskem robotu natančno govorite ? V mojem življenju se je pojavil Thermomix ( če mislite tega ……) in je res ” šponski ” ( kot pravijo ta-mladi ) Jaz ga več ne dam za nobeden denar.Z njim kuham dnevno ,sicer pa ne moreš rečti samo kuham ,ker počne še mnogo tega. Vse kar vas zanima ,bodo info. iz prve roke. Sicer pa ,če hodite kje okoli Lj. vas povabim na energetsko kavo.

  En lep zasneženo-zimski pozdrav vsem.
  viktorija

  #1247
  Profilna slika odf Natalija Ajster
  Natalija Ajster
  Upravitelj

  Pozdravljena Viktorija,

  KitchenAid je kuhinjski mešalnik, ki je v kuhinji kot pomoč stepanju, mešanju, gnetenju. Ni kot Thermomix, ki dejansko pomaga skuhati. :) KitchenAid je slaven samo zato, ker ga uporabljajo tudi svetovno znani kuharji. In ker ima tudi nekatere možnosti, ki jih mogoče čisto navaden robot, ki ga uporabljam tudi sama, nima.

  Lep pozdrav,
  Natalija

  #1253

  To si bom pa pogledala na spletu ,da vidim kako to zgleda in kaj se da vse narediti. Me zanima.Hvala za pojasnilop.

  lp

  Viktorija

Prikazujem 1 prispevke (od skupno 4)

Potrebno se je prijaviti, če želiš odgovoriti na temo.