Priročnik Reciklirajmo hrano

Priročnik: Reciklirajmo hrano

10.00€

Knjiga RECIKLIRAJMO HRANO je koristen priročnik, v katerem najdete nasvete, kako hrano, ki vam je ostala, spremenite v nov okusen obrok za celo družino. Čaka vas skoraj 70 idej in preizkušenih enostavnih receptov!
S pomočjo tega priročnika boste dokazano privarčevali čas in denar (4-članska družina tudi do 50€ mesečno). Več o nastanku tega priročnika si lahko preberete TUKAJ!

Šifra: Priročnik: Reciklirajmo hrano Kategorija: Oznak: , , ,

Opis izdelka

Kot pravi avtorica priročnika, Ljuba Kastaneto:

''Odločila sem se, da svoje izkušnje delim tudi z vami, gospodinje in gospodinjci! Podatek Zavoda za statistiko RS, da smo leta 2013 vrgli v smeti 168.000 TON hrane (kar pomeni 82 kg na osebo oz. 328 kg na 4-člansko družino) pa je to mojo odločitev še podkrepil in novembra 2014 sem v samozaložbi izdala knjigico – priročnik RECIKLIRAJMO HRANO – Kako porabit ostanke hrane?

V knjigici najdete blizu 70 idej, nasvetov, receptov, kako iz ostankov kruha, krompirja, jajc, mesa….naredimo nov okusen obrok za celo družino. Jedila so preprosta, sestavine poznane vsakomur, postopki pa enostavni, tako da marsikaj lahko naredijo tudi otroci!

S pomočjo knjigice boste dokazano privarčevali čas in denar (4-članska družina tudi do 50€ mesečno). Čas med drugim tudi zato, ker ne da dobite samo idejo, kako porabit tisto, kar slučajno ostane, ampak tudi namig, česa bi danes skuhali več, da bi jutri, ko pridete iz službe, hitro naredili nekaj okusnega!''

Knjiga RECIKLIRAJMO HRANO je koristen pomočnik za prav vsako kuhinjo! V njej najdete nasvete, kako hrano, ki vam je ostala, spremenite v nov okusen obrok za celo družino. Z njo pa ne boste privarčevali samo denar, ampak tudi čas, saj bo jutrišnje kosilo lahko že danes na pol pripravljeno. Recepti so vsi preizkušeni in enostavni, tako da se kuhanja lahko loti prav vsak!

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Priročnik: Reciklirajmo hrano”