Le kaj bi danes jedli za zajtrk?

le-kaj-bi-danes-jedli-za-zajtrk

Sigurno ste se to že kdaj vprašali. Kaj naj zjutraj jem za zajtrk? Popoln zajtrk naj bi vseboval beljakovine in zdrave maščobe. Vendar pa je od vsakega posameznika odvisno, kaj si bo privoščil. Si kdaj zaželite tudi kaj sladkega? Nič zato! Boste pa šli na kakšen sprehod ali aktivno telovadbo. :)

Nekateri izmed vas sploh ne zajtrkujete. Dan obvezno začnite z zajtrkom, čeprav niste lačni. Pojejte kakšen kos sadja, kreker, mogoče jogurt, nekaj, da vam zbudi apetit. V nekaj dneh se bo vaše telo navadilo na zajtrk in postal bo vaša vsakodnevna rutina. Zajtrk nam namreč zagotavlja potrebno energijo, ki jo potrebujemo za dober začetek dneva.

Za vas imamo pripravljenih nekaj predlogov, kaj si lahko privoščite za zajtrk.

Zeleni smoothie za odličen začetek dneva, saj vas bo nahranil, hkrati pa boste zaužili zeleno zelenjavo, ki je sicer ne marate. Klikni za recept!

zeleni-smootie

Zelenjavna fritata je ena boljših različic italijanske verzije omlete, saj lahko uporabimo vso zelenjavo, ki nam počiva v hladilniku ali špajzi. Klikni za recept!

zelenjavna-fritata

Enostaven in hitro pripravljeni zdrav zajtrk, ki mu lahko dodate sestavine po vašem okusu. Klikni za recept!

zdrav-zajtrk

Odpri omaro, iz police vzami opekač in za nedeljski zajtrk pripravi vaflje. Domači bodo navdušeni! Klikni za recept!

vaflji

Tunin namaz iz grškega jogurta - tuna za dobre beljakovine, jogurt za manjši vnos maščob. Klikni za recept!

tunin-namaz

Sirova omleta s hrenovkami je odlična in enostavna ter idealna za pripravo takrat, kadar nimate veliko časa. Klikni za recept!

sirova-omleta-s-hrenovkami

Oznake: ,
Kategorije: Iz domače kuhinje