Piščančji trakci s kečapom

Čas priprave
40 minut
Čas kuhanja
5 minut
Zahtevnost
mala mal'ca
Porcije
4 oseb
Obrok
Kosilo
Skuhal
Datum objave
500 g
piščančja prsa
2 čajna žlička
vegeta
1 lonček
kečap
Piščančji trakci s kečapom

Kdor po končanem delavniku ne želi skuhati kosila, ki je pripravljeno en, dva, tri? Verjamem, da zdaj nihče ni dvignil roke. :)

Imam hitro in predvsem dobro rešitev in to so piščančji trakci s kečapom. Vse kar potrebujete za pripravo piščančjih trakcov s kečapom so tri sestavine in vaše kosilo je narejeno.

Nasvet:

  • piščančje trakce lahko jeste samostojno ali jih dodate kakšni solati,
  • tudi, če daste kečapa preveč ni važno, saj si meso vzame toliko koliko ga rabi in preostanek kečapa ostane v skledi,
  • namesto piščančjega mesa lahko daste tudi kakšnega drugega.

Ne pozabi deliti s prijatelji! Klikni spodaj in povej še ostalim...

  1. Piščančji file narežemo na poljubno velike trakce.
  2. Dodamo vegeto in toliko kečapa, da prekrije vso meso.
  3. Začinjeno meso pustimo stati vsaj pol ure, da prevzame okus kečapa.
  4. Trakce cvremo v vročem olju 5 minut oziroma dokler ne dobijo zlato rdeče barve.

Bodi prvi in pusti svoj komentar!

Biti moraš prijavljen/a, če želiš oddati komentar.