Polnjeni zrezki s pršutom

Čas priprave
20 minut
Čas kuhanja
10 minut
Zahtevnost
mala mal'ca
Porcije
5 oseb
Obrok
Kosilo
Skuhal
Datum objave
10 veliki
telečji zrezki
10 rezine
pršut
1 ščepec
sol
1 ščepec
poper
Polnjeni zrezki s pršutom

Polnjeni zrezki s pršutom so super kosilo ali večerja, saj za pripravo ne potrebujemo veliko časa in sestavin. Zraven kot prilogo lahko ponudimo krompir, riž ali popečeno zelenjavo. 

Recept za zrezke sem našla v knjigici Naše najboljše: Enostavno, hitro, preprosto.

  1. Zrezke potolčemo s kladivom za meso, jih posolimo in popopramo po obeh straneh in jih za 10 minut postavimo v hladilnik.
  2. Na vsak zrezek položimo rezino pršuta, ki ga zvijemo v zvitek in spnemo z zobotrebcem.
  3. V ponvi dobro segrejemo olje ali mast in zrezke z vseh strani popečemo.

Bodi prvi in pusti svoj komentar!

Biti moraš prijavljen/a, če želiš oddati komentar.