Polpeti iz prosene kaše

Čas priprave
35 minut
Čas kuhanja
10 minut
Zahtevnost
mala mal'ca
Porcije
4 oseb
Obrok
Priloga
Skuhal
Datum objave
3 žlica
olivno olje
3 ščepec
zeliščna sol
30 dkg
poltrdi sir
4 lonček
slana voda-krop
4 lonček
prosena kaša
Polpeti iz prosene kaše

Prosena kaša ne vsebuje glutena, dobro vpliva na črevesno floro in prebavo, vsebuje silicijevo kislino pomembno za močne nohte in lase, zdravo kožo, čisti strupe iz telesa. Polpeti so odlična malica ali priloga.

  • Ponudimo tople ali hladne.
  1. Proseno kašo skuhamo v vodi.
  2. K ohlajeni kaši dodamo nariban sir, jajce, koruzno moko in domačo zeliščno sol.
  3. Dobro premešamo in oblikujemo polpete.
  4. Spečemo jih na olivnem olju.

Bodi prvi in pusti svoj komentar!

Biti moraš prijavljen/a, če želiš oddati komentar.